Завдання для учнів 7 класу з географії на період з 06 квітня по 24 квітня


1) Опрацюйте §§ 50-56 створіть опорну схему, дайте відповіді на запитання.

2) Проведіть дослідження
Тема: Здійснення уявної подорожі уздовж 50 -ї паралелі
 1. Виявіть, як змінюються окремі природні компоненти та ландшафти загалом в Євразії у широтному напрямку. Для цього здійсніть уявну подорож від узбережжя Атлантичного океану в Європі до берегів Тихого океану в Азії уздовж паралелі 50° пн. ш. та дослідіть: а) які форми рельєфу (рівнини і гори) ви перетинатимете (за фізичною картою Євразії); б) як змінюватимуться із заходу на схід кліматичні області (за картою кліматичних поясів світу); в) які природні зони траплятимуться на вашому шляху (за картою природних зон); г) які країни лежать на цій широті (за політичною картою Євразії).
 2. На контурній карті Євразії позначте пунктирною лінією маршрут своєї подорожі та підпишіть назви країн, що лежать на паралелі 50° пн. ш. Позначте (довільними значками) унікальні природні об’єкти, що розташовані в цих країнах.
 3. Якій закономірності підпорядкована зміна ландшафтів у межах одного географічного поясу?
Джерело: С. 219 Підручника Бойко В. М. Географія : підруч. для 7 кл. загальноосвіт. навч. закл./ В. М. Бойко, С. В. Міхелі. — Харків : СИЦИЯ, 2016. — 288 с .: іл.

3) Розв'яжіть завдання на с. 247 підручника "Географія 7"

4) Перегляньте відео "Природні країни Євразії"

5) Перегляньте відео "Сучасна політична карта Євразії. Найбільші держави"  https://video.novashkola.ua/7-klas/geografiya-7-klas/urok-52/

6) Перегляньте відео "Україна серед держав Європи" https://video.novashkola.ua/7-klas/geografiya-7-klas/urok-53/

7) Перегляньте відео "Населення Євразії" https://video.novashkola.ua/7-klas/geografiya-7-klas/urok-51/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дослідження зближують, створюють майданчик для розвитку

  #HealthySchools #ХеппіЧелендж #ментальнездоров_я #КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙЛІЦЕЙ #Тиждень_4_Велика_родина. В КЗ "Красноріченський ліце...